vrijdag 21 maart 2014

Volop in beweging

Wij zijn dan wel een klein webwinkeltje in de grote wijde wereld van internet maar dat wil nog niet zeggen dat we niet mee doen.
Om mee te kunnen doen betekent nog al wat. Naamsbekendheid, vindbaarheid, vertrouwen krijgen van de consument, nieuwe technologien en producten ontdekken zijn allemaal zaken waar wij hard aan werken. We zijn nu al bezig met de voorbereidingen voor een stand op de Motorbeurs in Utrecht, De Motor-Expo in Assen, De Noordelijke Motorbeurs in Groningen en de Wandel- en Fietsbeurs in de RAI in Amsterdam. Jullie zullen nu wel denken, deze beurzen zijn net geweest waarom stonden jullie daar al niet bij. Voor ons waren deze beurzen net iets te vroeg omdat we nog maar net begonnen zijn en van alles en nog wat op orde moesten brengen. Daar bij geldt voor ons heel sterk dat als je iets doet, je dat dan ook gelijk goed doet. Maar goed, volgend jaar zijn we er bij...... Ik kijk er nu al naar uit ;-)
Verder hebben we de aankomende weken op het programma een jubileumtocht van de Nijkerkse motorclub Stimon waarbij wij onze producten en diensten gaan promoten, 12 april een motortocht met de BMW GS club in de omgeving van Nijmegen. Hierbij gaan we flyers, stickers en visitekaartjes uitdelen en natuurlijk een hele hoop netwerken. En dan natuurlijk van 02 - 04 mei onze georganiseerde tocht voor GO FOR IT Welness uit Meppel naar het mooie Sauerland. We gaan met zo'n 12 - 15 man, mooie overzichtelijke groep.
Daarnaast zijn we druk op social media en bv marktplaats om consumenten kennis te laten maken met onze producten. Dit begint aardig te lopen. We krijgen leuke reacties en vragen die we natuurlijk zo snel mogelijk beantwoorden aangezien we service- en klantgericnt te werk gaan.
We hebben net ook een paar nieuwe interessante producten binnen gekregen;
  • de XT-Solar charger YU AM115, een krachtige, handzame zonne-energie oplader voor telefoon en tablet in een mooie prijsklasse
  • Espresso-makers van Bocamp, leuke pruttelpotjes om makkelijk onderweg verse koffie te maken
  • Hard anodized pannetje van Bocamp waar je voor 2 personen een maaltijd in kan maken, makkelijk mee te nemen in je rugzak, fietstas en/of motorkoffer.
  • De Light My Fire Knife met Firestick. Altijd handig om een tak mee af te snijden, sprokkelhout te hanteren voor een kampvuur en dit aan te steken met de firestick. Ook kan je er gewoon je broodje mee smeren ;-)
Ze staan inmiddels in de webshop dus neem vooral een kijkje.
Wij gaan lekker door waar we mee bezig zijn en wensen jullie een fijn weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten