vrijdag 14 februari 2014

Promotie en zo.............

De webwinkel moet natuurlijk gepromoot worden maar hoe doe je dat nou..........
Dit onderdeel van het runnen van een webwinkel vinden wij erg leuk. Zoeken naar mogelijkheden om te adverteren. Je afvragen wat de juiste plek, maar ook juiste tijd is om een advertentie te zetten. Wanneer begint men met de voorbereidingen om op vakantie te gaan? Het ligt er natuurlijk aan waar je naar toe gaat. Nu spelen de wintersportlanden en de landen aan de andere kant van de wereldbol een rol maar straks komen de vakanties binnen Europa weer om de hoek kijken. Met dit winterweer gaan motorrijders gewoon de weg op dus daar kunnen we nu nog steeds op inspelen. Fietsers die dit seizoen veelal in het donker fietsen, wij verkopen natuurlijk ook verlichting en veiligheidsvesten. Conclusie.......we moeten gewoon het hele jaar door adverteren en proberen een breed publiek te bereiken.
De 1e stap in promotiemateriaal is net via de postbode binnengebracht. Visitekaartjes en, met ons logo bedrukte T-Shirts.  Ook laten we ons logo op badges borduren met fluoriserende garen (=veiligheid) die we op onze veiligheidsvesten (over de motorjassen) gaan naaien. Gaat er gaaf uitzien! 
We blijven natuurlijk niet binnen zitten om vanuit onze stoel te adverteren. Nee, we gaan de boer op. We gaan onze klanten opzoeken! Om te beginnen, volgend weekend op de motorbeurs. De koffers van onze motor worden aankomende week bestickerd met ons logo. Als je op de motorbeurs komt zal je hem kunnen zien staan. We trekken onze gloednieuwe bedrukte T-shirts aan en nemen visitekaartjes mee om uit delen. We zijn nu te laat om een standplaats te huren maar voor de verdere toekomst is dit zeker de bedoeling. Het lijkt ons zo leuk om met rolbanners, de volbepakte motor met een uitgebreid assoriment van onze artikelen, een standplaats in te richten en zo met jullie in contact te komen.
Op social media zijn we al een tijdje actief. Hebben jullie ons al ontmoet op Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ en Tumblr? Vele al wel want we hebben vorige week natuurlijk de Spork & Spoon actie gehad en hebben iemand gelukkig kunnen maken. Ik zou zeggen, zoek ons op en volg ons zodat je van de laatste nieuwtjes op de hoogte blijft.
We wensen jullie alvast een fijn weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten