vrijdag 25 april 2014

Wat hebben I TOUR LIGHT en Bed & Breakfast De Opstap gemeen?

Daar is een heel eenvoudig antwoord op, namelijk, dezelfde eigenaren en dus daarbij dezelfde service en dienstverlenende kwaliteiten.

Ons ondernemerschap begon ooit met een klein berichtje in de Telegraaf; beheerders echtpaar gezocht voor een camping.
We waren al een tijdje aan het brainstormen over het starten van een eigen bedrijf. Pioniers als we zijn, sloegen we beiden aan op dit berichtje. Vanaf dat momentzijn we gaan zoeken naar een geschikte plek om onze eigen camping te starten. Dit is gelukt en wel in Zuid-West Frankrijk. Neem maar eens een kijkje op www.lamagaudie.com. Wij hebben de grondslag gelegd voor deze camping. Nu is de camping in eigendom van Nederlanders die onze ideeën verder uitgevoerd hebben. Het is nog steeds een prachtplek!
Maar goed, terug gekomen in Nederland bleef ons ondernemersbloed stromen. We hebben een oud cafe in Friesland gekocht en hebben deze helemaal verbouwd tot  woonhuis. Op de 1e verdieping van het pand hebben we een appartement gerealiseerd met eigen voordeur, trap, 2 slaapkamers, leefruimte, keuken en badkamer. Het leek ons leuk dit appartement als Bed & Breakfast te gaan verhuren. 01 november 2012 zijn we gestart en hebben in 2013 zowel Nederlandse als buitenlandse gasten (Australië, Spanje, Canada, Amerika, Engeland, België etc) mogen ontvangen. We hebben de Bed & Breakfast de naam De Opstap gegeven omdat het voormalige cafe zo heette. Kijk ook eens op www.bbdeopstap.nl
We zijn beiden ook geïnteresseerd in lichtgewicht (motor)reizen en het leek ons leuk om hier ook wat in te gaan doen. Daarmee ontstond het idee om nog een bedrijfje in de toeristische sector te gaan opzetten en dat is I TOUR LIGHT geworden. Deze combinatie aan ondernemerschap geeft ons voldoening en daagt ons uit om mensen een leuke tijd te bieden in de Bed & Breakfast maar ook met motor- en wandeltochten en tegelijkertijd van kwalitatief goede producten te voorzien.
Wij zijn voorlopig zoet.

Fijn weekend en morgen een leuke Koningsdag!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten