zaterdag 17 mei 2014

Op ontdekkingsreis

We gaan Ierland ontdekken.
En daar heb ik vreselijk veel zin in. Na Schotland is Ierland nu aan de beurt. We gaan vanaf Rotterdan naar Hull varen. Vanuit Hull steken we, door het Peak District heen, over naar Holyhead in Wales. Vervolgens varen we van Holyhead naar Dun Laoghaire en steken de binnenlanden van Ierland over richting Westport. Aldaar beginnen we aan het volgen van de waanzinnig mooie Wild Atlantic Way. We rijden de westkust tegen de klok in naar beneden en zullen de volgende gebieden bezoeken; Mayo, Connemara, Galway, The Burren, Kerry met de beroemde Ring of Kerry, Cork en The Wicklow Mountains net onder Dublin. Een behoorlijke afstand dus. We hebben hier 2 weken voor uit getrokken. Zodoende hebben we tijd genoeg om rustig rond te kijken en onze stops te houden. We vinden het heerlijk om zomaar in de natuur een mooi plekje te zoeken om zelf een bakje verse koffie te zetten en te genieten van de natuur en vrijheid. We gaan overnachten in hostels, B&B's en hotels. We hebben, behalve de boot, niets gereserveerd. We zien wel, en dit is nu echt het gevoel van vrijheid. We rijden met 2 motoren, vrienden van ons gaan mee. Gezellig keuvelen onderweg over wat we allemaal meemaken en zien. Wij kunnen dus echt niet zonder onze Cardo Scala Rider intercom systeem. En ook niet zonder de Jetboil voor een heerlijke bak verse koffie.
We gaan deze reis, in detail, vastleggen voor een, door ons, georganiseerde reis op een later moment. Dit zal per inschrijving georganiseerd worden eventueel in samenwerking met Moto Sportivo.We zijn met deze organisatie, die gespecialiseerd is in motortrainingen en bij uitstek in bergtrainingen, in gesprek. Want wat is er nou leuker om in de bergen zelf te leren hoe je allerlei soorten bochten het beste kan nemen! Dit idee moet nog uitgewerkt worden en onze reis is daarvan het startpunt. 
De voorbereidingen zijn dus in volle gang. De koffers worden natuurlijk gepakt met onze lichtgewicht reisartikelen zodat we niet te zwaar beladen hoeven te rijden.
De blog moeten jullie even missen maar als we terug zijn zal ik jullie uitgebreid meenemen in onze ervaringen die we opgedaan hebben in het prachtige Ierland.
Geniet van het mooie weer, fijn weekend en tot over een paar weken!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten